Van mijn hand…

Naast spreken, leiden, organiseren en trainen, schrijf ik ook graag. In een aantal bladen zijn artikelen van mijn hand gepubliceerd. Hier te lezen ter inspiratie.

  • Zin inzien“:Een weergave van gesprekken tussen twee jeugdwerkers die zoeken naar het bereiken van jongeren in deze tijd.
  • Op bezoek“: Over de methode van het bezoekproject onder tieners: dit kan erg waardevol zijn.
  • Vieren doe je samen“: Dit artikel over vieringen voor jong en oud, heb ik geschreven voor het landelijk blad van de Protestantse Kerk ‘Kerkinformatie’. Het is geplaatst in het katern ‘veelkleurig vieren’ van mei 2016.
  • Wie brengt de jonge gezinnen in de kerk?“: Met regelmaat schrijf ik artikelen voor de rubriek ‘jongeren’ in het tijdschrift ‘Confessioneel’. Dit artikel betreft een kritische overweging van de vraag waarom we zo graag jonge gezinnen in onze kerkgemeenschap willen.