Trainer

In overleg met u kan ik een training of workshop ontwikkelen die op uw kerkelijke situatie en vraag van toepassing is. Ik zal me daarbij altijd tot in detail voorbereiden, helemaal aangepast aan uw wensen en uw situatie. U kunt daarbij denken aan:

  • Workshop over communicatie. Bijvoorbeeld om kerkenraadsleden toe te rusten in het omgaan met (potentiële) conflicten in uw gemeente. We beginnen bij de Bijbel, ontdekken wat voor invloed je zelf hebt en oefenen samen.
  • Workshop ‘Inspirerende inleiding houden’. Bijvoorbeeld ter voorbereiding van leiders van een Youth Alpha cursus. Je leert een inspirerende inleiding te houden én leert elkaar als leiders beter kennen.
  • Diverse workshops voor jeugdwerkvrijwilligers. Bijvoorbeeld hoe je in gesprek kunt met jongeren.
  • Workshop over bezoekproject. Dit kan zowel een verkennend gesprek zijn om te ontdekken of een bezoekproject iets is voor uw gemeente als een voorbereidende workshop om samen het bezoekproject uit te voeren.
  • In overleg kan ik ook de jaarlijkse kerkenraadsdag of jeugdleidersbijeenkomst vorm geven.

Waarom u mij daarvoor zou vragen? Omdat ik mij ontzettend goed voorbereid, de leiding altijd strak in handen heb, oog heb voor alle aspecten die kunnen meespelen, een brede doelgroep met mensen aan weet te spreken, altijd gericht ben op zowel de groep als individuele personen en visie en praktijk met elkaar kan verbinden. Wanneer daar behoefte aan is, kunt u ervan uitgaan dat er – voordat mijn opdracht is afgerond – een praktisch document ontwikkeld is waar u direct concreet mee aan de slag kunt gaan.